Kennis delen en opdoen zodat we gezamenlijk vooruitgaan

Via ons digitale kennisplein houden we u graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom duurzaamheid, innovatie en biomimicry. Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag. Wij verzorgen verschillende opleidingen en masterclasses en organiseren events. 

Breakfast talk 

Tijdens onze breakfast talks gaan we met u in gesprek over de toekomstvisie omtrent diverse thema’s. Verschillende sprekers nemen u mee in hun zienswijze op deze thema’s. Ieder kwartaal staat een nieuw thema op het programma. De toegang voor de breakfast talks is gratis. 

Mobiliteit van de toekomst 

Gedurende deze breakfast talk zijn er onder het genot van een heerlijk ontbijt twee inspirerende presentaties. Als afsluiter is er een mobiliteitsexperience waarbij u diverse innovatieve vervoersmiddelen zelf kunt uitproberen.

Terugkomdag

Heeft u meegedaan aan een van de opleidingen of masterclasses van Biomimicry Centre? Kom dan naar de Terugkomdag! Praat bij met andere cursisten over uw ervaringen op het gebied van biomimicry en klimaatneutraliteit.

De Kaumera fabriek

Wij nodigen u graag uit om met ons naar de Kaumera fabriek in Zutphen te gaan. Tijdens deze Terugkomdag krijgt u een rondleiding in de eerste fabriek die uit rioolwater een nieuwe grondstof maakt.

Ontwikkelen en leren doen we samen

Onze teambuilding activiteiten creëren verbinding en verbeteren de samenwerking binnen uw team.

Klimaatgames 

Ga samen met uw team de uitdaging aan tijdens een van onze klimaatgames. Waan u in de wereld van klimaatverandering en klimaatuitdagingen. Tijdens de games ervaart u op een unieke wijze de transitie naar een duurzame wereld. 

Experiences 

Door middel van een aantal innovatieve en interactieve experiences inspireren we u graag. Ga aan de slag met CO2 als bouwstof, ontdek de mogelijkheden van mobiliteit in de toekomst of gebruik de natuur als leermeester. 

Workshops 

Onze workshops creëren verbinding en helpen u en uw team gezamenlijke doelen op te stellen en na te streven. Leer elkaar en elkaars werkwijze beter kennen middels het Dierenmodel. Of gebruik het Waardenkompas om KPI’s op een interactieve manier op te stellen. 

Opleidingen Powered by Nature

Bent u op zoek naar een opleiding die aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen? Wilt u meer kennis hebben op het gebied van sustainability, verandermanagement en de Future Proof organisatie? Onze biomimicry docenten geven u inzichten in de laatste ontwikkelingen waardoor u in één keer up-to-date bent. 

Sustainability & Business Development Manager (SBDM)

U leert in deze opleiding hoe de natuur u kan helpen om als Sustainability & Business Development Manager het verschil te maken. 

Sustainability Controller for Enterprise Excellence (SCEE)

In deze opleiding leert u sustainable control en management op basis van biomimicry technieken. 

Biomimicry Business Change Manager (BBCM)

Tijdens deze opleiding ervaart u hoe u, geïnspireerd door de natuur, veranderingen efficiënter en effectiever vorm kunt geven. 

Masterclasses Powered by Nature

Volg een masterclass van twee dagen en u bent helemaal op de hoogte van de laatste trends op het gebied van sustainability, verandermanagement en control management. 

Richtlijnen voor CO2-voetafdruk

Gedurende de masterclass Richtlijnen voor CO2-voetafdruk maakt u kennis met verschillende tools zoals de CO2-Prestatieladder en Life Cycle Assessment (LCA). Hoe kunt u de CO2-uitstoot van uw organisatie berekenen en verwerken? 

Sustainability & Circulaire Economie

De masterclass Sustainability & Circulaire Economie bestaat uit het doorgronden van de sustainability doelstellingen en de impact van de circulaire economie. Hoe kunt u uw verdienmodel verduurzamen en tegelijkertijd optimaliseren?

Verandermanagement

Tijdens de masterclass Verandermanagement leert u oude en nieuwe verandertechnieken eigen te maken. Hoe kunt u de veranderingen in organisaties op een natuurlijke manier sturen en begeleiden?

Doe kennis en inspiratie op met onze boekenFirm of the future 3.8

Transformeren door te leren van de natuur

‘Firm of the Future 3.8’ neemt u mee naar de toekomst en laat zien wat er nodig is om uw organisatie tot een veerkrachtige en innovatieve organisatie te maken.

Het beest in uw organisatie 

Wat u van dieren leren kunt

‘Het beest in uw organisatie’ biedt lessen die we vanuit dierengedrag kunnen leren. Tien verschillende dieren laten zien hoe zij georganiseerd zijn en hoe zij omgaan met bedreigingen en aanpassingen.

Klimaathart 

Het klimaathart weer gezond, een visie op 2050

De longen van de aarde zijn vervuild. De hartslag is verzwakt geraakt. Om het hart weer in conditie te krijgen, zijn verschillende transities nodig. Lees welke stappen u kunt zetten om in 2050 het klimaathart in balans te hebben. 

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

Telefoon

+31 (0)26 213 65 50