SDG-Dashboard 

Met behulp van het SDG-Dashboard krijgt u op overzichtelijke wijze inzicht in hoe uw organisatie scoort op de Sustainable Development Goals (SDG’s). 


Hoe scoort uw organisatie op het gebied van duurzaamheid?

De Sustainable Development Goals (SDG’s), opgesteld door de Verenigde Naties, vragen om nieuwe stuurinformatie. Op welke KPI’s stuurt u en hoe dragen deze bij aan de SDG’s? Welke indicatoren van de Verenigde Naties passen bij uw organisatie? Meten is weten, daarom hebben wij voor u in PowerBI een SDG-Dashboard ontwikkeld. Dit dashboard kan zowel door profit- als non-profitorganisaties worden gebruikt.

Vanaf januari 2016 is de Rijksoverheid hard aan de slag gegaan met het vertalen van de SDG’s naar nationaal beleid. Zowel bedrijven als overheden, ngo’s, kennisinstellingen en burgers zullen zich moeten inzetten om de doelen in 2030 te kunnen behalen.

Uw eigen SDG-dashboard

De transformatiemanagers van Firm of the Future helpen u graag om de juiste KPI’s te bepalen, data te identificeren en het SDG-Dashboard op te zetten. Met het SDG-Dashboard heeft u onmiddellijk inzicht in hoe uw organisatie scoort op gebied van Economic (profit), Environment (Plante) en Social (People) scoort.

Het dashboard van firm of the future

Op basis van de 17 SDG’s van de Verenigde Naties monitoren wij onze voortgang op het gebied van duurzaamheid. Onze ontwikkelingen geven wij weer via het SDG-Dashboard. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

Telefoon

+31 (0)26 213 65 50