Transformaties doen wij altijd vanuit natuurlijke principes  

Daarbij staan biomimicry technieken als gedachtegoed centraal. Ter ondersteuning van het ontwerp van een innovatieve en veerkrachtige organisatie liggen unieke modellen ten grondslag. Daarnaast is het meenemen van gedragsaspecten tijdens transformaties een essentieel onderdeel in onze aanpak. 

Een aantal diensten die wij bieden
 

Wij helpen u graag op het gebied van monitoring, gedragsverandering en planvorming omtrent klimaatdoelen en duurzaamheid. Om tot een veerkrachtige organisatie te komen, bieden wij ondersteuning op het gebied van: 

Circulaire Economie

De Sustainable Development Goals (SDG’s), opgesteld door de Verenigde Naties, vragen om nieuwe stuurinformatie. Op welke KPI’s stuurt u en hoe dragen deze bij aan de SDG’s? Welke indicatoren van de VN passen bij uw organisatie? 

Energie

Met behulp van een Life Cycle Assessment krijgt u inzicht in alle ketenstappen van uw proces of product. Hierbij wordt voor u inzichtelijk hoe groot de milieu-impact is van elke ketenstap. 

Co2 

Via de CO2-Prestatieladder methodiek maken we de CO2-voetafdruk van uw organisatie inzichtelijk. Hierdoor kunt u gerichte stappen zetten om uw CO2-uitstoot te verminderen.

Biodiversiteit en klimaatadaptatie

Firm of the Future schrijft klimaatplannen en duurzaamheidsprogramma’s. In samenwerking met uw medewerkers helpen wij u bij de uitvoering hiervan. 

Verantwoording duurzaamheid

De wijze waarop uw team veranderingen en uitdagingen aangaat en accepteert, is bepalend voor de mate van succes en de continuïteit van uw project. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan!

Duurzaam gedrag

De wijze waarop uw team veranderingen en uitdagingen aangaat en accepteert, is bepalend voor de mate van succes en de continuïteit van uw project. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan!

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

Telefoon

+31 (0)26 213 65 50