Workshops 

Onze workshops creëren verbinding en helpen u en uw team gezamenlijke doelen op te stellen en na te streven. Leer elkaar en elkaars werkwijze beter kennen middels het Dierenmodel. Of gebruik het Waardenkompas om KPI’s op een interactieve manier op te stellen. 

Gedragsverandering volgens het Dierenmodel

De wederzijdse afhankelijkheid van verschillende diersoorten en hun groepsprocessen blijkt vaak verrassend veel herkenbare inzichten te bieden voor mensen die in een team functioneren. Ontdek welk dier bij u en uw teamgenoten past! Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Het Waardenkompas
Richting voor uw organisatiedoelen

Het Waardenkompas dient als stuurinstrument voor de organisatie van de toekomst. Het helpt u uw visie en uiteindelijke doel concreet te maken. De kaders geven de richting aan die uw organisatie opgaat. Ze geven duidelijkheid over de koers en bepalen de wendbaarheid van uw organisatie. Wij helpen u graag bij het invullen van uw Waardenkompas. 

De Memory game 
Concrete stappen in de toekomst

Ga samen met uw team de uitdaging aan om (klimaat)doelen weg te zetten in de tijd. De memory game helpt u om concrete doelstellingen te formuleren en deze te koppelen aan een tijdspad. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Klimaatgesprekken
Wat kunt u zelf doen aan klimaatuitdagingen? 

Ga met onze biomimicry experts en transformatiemanagers in gesprek over klimaatveranderingen en maatregelen die u zelf kunt nemen. Tijdens een heerlijke wandeling door het bos leert u hoe u zelf met duurzaamheid aan de slag kunt gaan. Neem contact met ons op en ervaar hoe de natuur u kan helpen bij het vinden van duurzame oplossingen. 

Briljante mislukkingen 
Onverwachte leermomenten 

Iets wat flopt kan leiden tot iets fantastisch en zorgen voor belangrijke leermomenten. Tijdens deze workshop leren u en uw collega’s om te gaan met en te acteren op fouten en mislukkingen. U kunt gerust contact opnemen voor meer informatie. 

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

Telefoon

+31 (0)26 213 65 50