Experiences

Door middel van een aantal innovatieve en interactieve experiences inspireren we u graag. Ga aan de slag met CO2 als bouwstof, ontdek de mogelijkheden van mobiliteit in de toekomst of gebruik de natuur als leermeester. 

Het CO2 Lab
Gebruik CO2 als bouwstof

In de toekomst gaan we CO2 steeds meer als bouwstof gebruiken. Ontdek in het CO2 Lab hoe u zelf CO2 kunt maken en hoe u deze CO2 kunt gebruiken.

De Energieproef
Gebruik aardappels als lichtbron

Maak tijdens deze proef een werkende batterij van aardappelen. Probeer vervolgens met deze batterij lampjes te laten branden. 

Soillab Xperience Ontdek de natuur

Hoe kunnen we van de natuur leren en deze gebruiken als inspiratiebron? Ontdek de geheimen en toepassingen van planten en dieren tijdens de Soillab Xperience!

Waterzuiverings- installatie Maak vies water weer schoon

Ervaar wat u zelf kunt doen om op een verantwoorde manier met water om te gaan. Ga aan de slag met het ontwerpen van uw eigen waterzuiveringsinstallatie. Maak zelfs het vieste water met uw waterzuiveringsinstallatie helemaal schoon!

De Mobiliteit Xperience
Ervaar de toekomstige mobiliteit zelf 

Personen- en goederenvervoer heeft veel impact op het klimaat. Laat u en uw collega’s verrassen en probeer de diverse mobiliteitsoplossingen van de toekomst. 

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

Telefoon

+31 (0)26 213 65 50